Rabu, 8 Februari 2012

Penca Silat Pecut

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua..ni aku nak kongsikan video petandingan pencak silat masa sukan sea dulu..tak tau la apa jadi sampai pesilat indonesia lari pusing gelanggang hehe..jum kita saksikan sama2..

14 ulasan:

Kazman & Sue berkata...

itu main tipu.... macam tu pun boleh dapat pingat emas.... huuu3x

AmirFX berkata...

Pernah nangga video tok dolok.. Nang antap la men gigit..

cik Kartun berkata...

haaaaaaaaaaaa.. :D

Potrait Admirer berkata...

kazman : memang tak adil dia bleh dapat emas..

Amir : ya la,trok da jak main tipu..

My Life's Journey berkata...

Haaaaaaaa umi cdapat tangga la abah ..line slow ...mcm best jak tok hihi ..jap gik umi datang balik :)

Potrait Admirer berkata...

Lak la tangga k..lawak da jak hehehe

khairul berkata...

takut kena sepak ler tu he3

O CIKTEDDY berkata...

huarghh! awat penakut sngt..baik xyah msuk.haha

LidiaSuraya berkata...

keh keh keh takut ek?

YOUsoF berkata...

Balik rumah main mekap² muka lagi sesuai untuk pesilat tu rasanya....

fadh leyanie berkata...

alahai..lari pusing gelanggang baik lari pusing keliling tasik..:P

Kancil 8349 berkata...

memang penakut pesilat macam tu...bikin buruk silat antarabangsa....

lyza berkata...

macam2 hal kan..:D

Thanks singgah and follow my blog.. dah follow sini semula :)

Kazman / Sue berkata...

aikk... bila nak update lagi ni??? kalau terpegun tengok pencak silat jangan la sampai kaku tak leh update blog...heeee3x jgn maraa...( sebab dah tahu tgh sibuk la tu kan...)