Selasa, 7 Februari 2012

CHAP GOh MEH

Assalamualaiku & salam sejahtera buat semua member2 blogger sekalian..hari ni aku nak kongsikan gambar2 yang aku ambik malam tadi sempena malam kemuncak sambutan chap goh meh..

Malam tadi aku bersama umi gi tengok perarakan kereta berhias, tak de plan pun nak gi hihi..rasa boring dok umah jadi aku ajak la umi gi, nasib baik ada gak parking malam tadi tpi kena jalan jauh gak la..

Jum kita tengok gambar2 yang aku amik...











11 ulasan:

My Life's Journey berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaa abah pandai pilih gambar ..umi tengok sekali imbas jak ..c pilih gambar betui2 ..

cantik2 gambar abah ambik :)

AmirFX berkata...

Ada juak sidak bercucuk pipi inda... Siap ngn buah oren gik ya.. Lucu da jak.... Nway, kacak gambar...

khairul berkata...

ngeri tgk !

EyanaNoorAzlan berkata...

serammm pun ada..mek ingat uMi jadi ratu ya..hihi

Potrait Admirer berkata...

Umi : ya la umi c tga benar2 gambr ya hihi..lak kita gi amik gmbr lain gik k

Amir : ada yang duduk atas kerusi dibuat dari pedang juak hihi..mun kat tempat aku cdak duduk sampe bedarah burit nya hahaha

Potrait Admirer berkata...

memang ngeri & seram tengok hihihi

YOUsoF berkata...

Aku sempat jugak tengok kat tempat aku.. Tengok dari jauh je.. Dengar diaorang nyanyi nyanya lagu cina.. heheh


Oh ada cucuk² jugak ek..

cik Kartun berkata...

kat mane nie??

Potrait Admirer berkata...

yousof : masa aku tengok ada gak lagu hindu hihi..diaorang pun ada ikut sama..

cik kartun : ni kat sri aman..

Hanie Dew berkata...

waaaa lagi byk gambar dari blog umie. hehehhe..napa blkg badan org tu merah.

My Life's Journey berkata...

at pagi abah ..lama beno abanh ni tak update yer huhu ..